Έπιπλα & Αντικείμενα Woodlovers

Με την υπογραφή της Tree House

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν στις μέρες μας για Design και είναι τόσο συχνή η χρήση της λέξης που, όπως πολλές άλλες, τείνει να αλλοιωθεί το πραγματικό της νόημα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι το design δεν είναι ένας όρος που αφορά αποκλειστικά και μόνο τις επιχειρήσεις, το πόσο ευφάνταστα είναι τα prospectus τους ή ωραίες οι επαγγελματικές τους κάρτες, αλλά, αντίθετα, παίζει βασικό ρόλο και καθορίζει το ‘ρυθμό’ και την διάθεση στην καθημερινότητά μας.
Η φιλοσοφία της TreeΗouse βασίζεται στην έννοια του real original design, που είναι συνυφασμένη με την γέννηση ιδεών! Ιδεών και σχεδίων όπου κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας συνεχώς καλύτερα από όλες τις απόψεις: περισσότερο λειτουργικά, χρηστικά και καλαίσθητα! Κι όλα αυτά μαζί θα δημιουργήσουν στο χώρο σας μια αύρα θετική και όμορφη όπως ακριβώς την θέλετε εσείς, χωρίς συμβιβασμούς.
Η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτήν την αίσθηση και στο δικό μας χώρο, μας οδήγησε στο να σχεδιάσουμε τα δικά μας ξύλινα έπιπλα! Κι επειδή ‘πιάνει’ το χέρι μας, είπαμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας! Και επειδή πιστεύουμε ότι θα αρέσουν και σε σας, σας τα παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά και με την ελπίδα ότι θα τα αγαπήσετε κι εσείς. Κι επειδή σκοπεύουμε να το ξανακάνουμε, δημιουργήσαμε την κατηγορία Woodlovers by TreeHouse για να βρίσκεται εκεί όλα μας τα νέα σχέδια!

Enjoy!

© Copyright Treehouse | Πέργκολα • Deck • Στέγη • Ειδικές Εφαρμογές