Επαγγελματικοί Χώροι

Με γνώμονα την αισθητική και πρακτική αρτιότητα, τον προσεγμένο σχεδιασμό και την εμμονή στη λεπτομέρεια, η Treehouse είναι μια μικρή και ευέλικτη ομάδα, που αναζητά διαρκώς νέες λύσεις που να είναι ξεχωριστές, ιδιαίτερες και άψογες από κάθε άποψη και απολύτως ταιριαστές σε κάθε επαγγελματικό χώρο που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα.

pergotenta_2

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η Treehouse ανέλαβε την υλοποίηση έργων επαγγελματικών χώρων, είτε συνολικά είτε των εξωτερικών τους χώρων εξυπηρέτησης, είτε και κάποιων ιδιαίτερων ειδικών κατασκευών, αλλά πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες ή/και αρχιτέκτονες που συμμετείχαν σε κάθε project.

pergotenta_wood_1

Ιδιαίτερες προτάσεις για ιδιαίτερους χώρους

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εξατομικευμένες λύσεις και κατασκευές, είτε μικρής κλίμακας όπως προθήκες καταστήματος είτε μεγάλης όπως την πρόσοψη κτηρίου, η μελέτη και η εφαρμογή τους από την ομάδα της Treehouse ξεχωρίζει πάντα.

Metal on deck_7

Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε το αποτέλεσμα της ανακαίνισης του χώρου σας ή της νέας επαγγελματικής σας κίνησης να ξεχωρίσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαλέξει μια ομάδα με φρέσκιες ιδέες και κέφι, όπου θα μελετήσει σωστά τον χώρο και θα προτείνει και υλοποιήσει άψογα τα σχέδια σας!

Treehouse_Choose the best!

© Copyright Treehouse | Πέργκολα • Deck • Στέγη • Ειδικές Εφαρμογές