Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς & τη Φιλοσοφία μας...

H Treehouse είναι ‘παιδί’ του οράματος μιας ομάδας νέων ανθρώπων να ομορφύνουν το χώρο που μένουν, τα κτίρια στη γειτονιά τους, τα γραφεία που εργάζονταν…

Όλοι όσοι ζούμε στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγαλουπόλεις της Ελλάδας, περιτριγυριζόμαστε από τσιμέντο και ασχήμια σε πολλά επίπεδα…

Θα κάνω το σπίτι μου κουκλί

…σκεφτήκαμε! Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς, το πιο εύκολο και με άμεσο αποτέλεσμα στη διάθεσή μας!

Από το 2008 που πραγματοποιήθηκε το όραμά μας, μας έχει εμπιστευθεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων για να πραγματοποιήσουμε και το δικό τους όνειρο…

Βελτιώνοντας ο καθένας μας το προσωπικό του χώρο, τη βεράντα του, τη ταράτσα του, την αυλή του, κάνοντάς τα λειτουργικά σχεδόν όλο το χρόνο μιας και ζούμε σε μια χώρα με ευλογημένο καιρό, έχει αυτομάτως μετατρέψει χώρους σχεδόν παροπλισμένους και περίπου αποθηκευτικούς, σε σημείο συνάντησης, παιχνιδιού, καφέ και φαγητού, σε έναν απολύτως προσωπικό χώρο απόλαυσης για τον ίδιο και την οικογένειά του, τη παρέα του, τη παρέα των παιδιών του..
Όπως θα δείτε και στο site μας, τα Project είναι πάρα πολλά, οι ιδέες μας φρέσκες και πρωτότυπες, απολύτως ενσωματωμένες σε κάθε χώρο και με σαφή βελτίωση του συνόλου απ’ όπου κι αν το δει κανείς!

Πως;

Όπως σε κάθε εσωτερικό χώρο έτσι και στο μπαλκόνι μας πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε απαντώντας στη πολύ, μα πάρα πολύ βασική ερώτηση: ποιά θέλουμε να είναι η χρήση του εξωτερικού χώρου; Θέλουμε ένα χώρο για φαγητό στο μπαλκόνι με παρέα ή ατελείωτα barbeque; Θέλουμε ένα χώρο χαλαρωτικό όπου μπορούμε να καθόμαστε ή να ξαπλώνουμε διαβάζοντας ένα βιβλίο; Εκτός και αν ο χώρος μας δίνει την δυνατότητα να τα συνδυάσουμε όλα.

Τι;

Η Treehouse λοιπόν κάνει ακριβώς αυτό: σχεδιάζει μαζί σας και κατασκευάζει για εσάς Πέργκολες, Deck και Δάπεδα Εσωτερικών Χώρων, Στέγαστρα, Δεντρόσπιτα, Παιδικές Κατασκευές, Ζαρντινιέρες, Διαχωριστικά, Περιφράξεις, Έπιπλα από Μασίφ Ξυλεία με άποψη και ιδιαίτερο design και πολλά-πολλά άλλα, όλα προσαρμοσμένα στο δικό σας χώρο και τις ανάγκες σας, με διαστάσεις και υλικά που εσείς θα ορίσετε.

Γιατί;

Με αυτό τον τρόπο, η Treehouse γίνεται ο έμπιστος σύμβουλος στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα, μιας και βασική μας επιδίωξη είναι η ικανοποίηση της ανάγκης του σύγχρονου ανθρώπου να ζήσει σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο και ευχάριστο.

Επενδύοντας σε ασφαλείς και ποιοτικές κατασκευές στα πλαίσια ενός λογικού προϋπολογισμού, επιδιώκουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς. Μελετάμε τις δυνατότητες του χώρου σας, προσδιορίζουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις ανάπλασής του, μέσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών και αναλυτικό προϋπολογισμό, με μεγάλη ευελιξία και έλεγχο του ύψους της δαπάνης.

Η παράδοση του έργου θα γίνει στον προκαθορισμένο χρόνο χωρίς περιττά έξοδα και πρόσθετες επιβαρύνσεις. Οι κατασκευές μας είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένες με φαντασία αλλά και τόλμη. Εύχρηστες και αξιόπιστες. Πρακτικές σε όλες τις εποχές του χρόνου. Στατικά υπολογισμένες και κατασκευαστικά άρτιες. Με υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, εφαρμοσμένες από έμπειρους τεχνίτες. Όλα αυτά σας εγγυώνται με σιγουριά την υψηλή ποιότητα της τελικής κατασκευής.

Περισσότερες ιδέες και εφαρμογές μπορείτε να περιηγηθείτε στο νέο Site μας ή να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook !

Σας περιμένουμε όλους!

Συνεργάτες

Μας αρέσουν

© Copyright Treehouse | Πέργκολα • Deck • Στέγη • Ειδικές Εφαρμογές